GAÜ 5. TİYATRO GÜNLERİ, 20 MART 2018 TARİHİNDE “İKİ EFENDİNİN UŞAĞI” OYUNU İLE BAŞLIYOR

Tarih: 19/03/2018

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Sahne Sanatları Yüksekokulu, Drama ve Oyunculuk bölümü tarafından bu yıl 5.’si gerçekleştirilen, ASEL Group işbirliğinde ki GAÜ 5. Tiyatro Günleri “Ustalar” başlığında, 20 Mart 2018 Salı günü “İki Efendinin Uşağı” oyunu ile başlıyor.

GAÜ’nün bu yıl 5’insini düzenlediği, Citroen, TeknoGold ve Mitsubishi Ana Sponsorluğunda ki Tiyatro günlerinin Konaklama Sponsorluğunu, Le Chateau Lambousa Hotel, Bronz Sponsorluğunu Telsim ve Berberoğlu Kitapevi, Medya Sponsorluğunu ise, Energy Türk Fm üstleniyor.

GAÜ Drama ve Oyunculuk Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Levent Suner konuyla ilgilli yaptığı açıklamada, GAÜ Sahne Sanatları Yüksekokulu, Drama ve Oyunculuk Bölümü tarafından düzenlen GAÜ 5. Tiyatro Günleri kapsamında sergilenecek olan; İtalyan yazar Carlo Goldoni’nin  “İki Efendinin Uşağı” adlı oyunun yönetmenliğini kendisinin yaptığını söyledi. Bursa Nilüfer Belediyesi, Kent Tiyatrosu’nda Ekim ayından bu yana başarıyla temsil edilen bu eğlenceli oyunu seyretmek üzere tüm tiyatro severleri,  20 Mart 2018 Salı akşamı  20:00’da GAÜ Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’e beklediklerini söyledi.

Tiyatro’nun Ustaları GAÜ 5’inci Tiyatro Günlerinde Sizleri Bekliyor

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada, 20 Mart – 4 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan GAÜ 5’inci Tiyatro Günleri’nin, “Ustalar” başlığı altında gerçekleşeceği belirtilirken, tiyatro günleri kapsamında, 20 Mart Salı günü İki Efendinin Uşağı, 22 Mart Perşembe; Titanik Orkestrası (Lefkoşa Arabahmet Kültür Evi), 27 Mart Salı; Şahane Düğün (Lefkoşa Arabahmet Kültür Evi), 28 Mart Çarşamba; Aşk Halleri, 30 Mart Perşembe; Bir Zamanlar Gazinoda, 2 Nisan Pazartesi; Benim Adım Feuerbach, 3 Nisan Salı; Sanat ve 4 Nisan Çarşamba günü ise Beyaz adlı oyunun sahne alacağı bildirildi.

GAÜ 5’inci Tiyatro Günleri “Ustalar” Bilet Satışları Başladı

Dünyaca ünlü oyunların sahne alacağı GAÜ 5’inci Tiyatro Günleri kapsamında sahnelenecek oyunları için biletlerin; Lefkoşa Kasap Döner’den, GAÜ PitStop, Berberoğlu Kitapevi ve Akpınar Pastahaneleri’nden temin edilebileceği belirtilerek, konuyla ilgili detaylı bilginin 0(392) 650 2000 dahili 1165 numaralı telefon ile http://www.gau.edu.tr ">www.gau.edu.tr adresi ve gaupr@gau.edu.tr adresinden alınabileceği belirtildi. Ayrıca bilet fiyatlarının; öğrenci 10TL tam ise 25 TL olduğu ifade edildi.

Ayrıca, GAÜ 5. Tiyatro Günleri Kapsamında; Zuhal Olcay, Burak Sergen, Deniz Çakır, Derya Alabora, Selçuk Yöntem, Haldun Dormen, Kerem Atabeyoğlu, Ruhsar Öcal,Cihan Ünal, Can Gürzalp ve Mutlu Güney gibi usta oyuncuların sahne alacağı vurgulandı.