GAÜ dünyaca ünlü dans otoritesi Lukas Mcfarlane'yi dans tutkunları ile biraraya getirdi

Tarih: 26/01/2015
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 30’ucnu yılını kutladığı 2014-2015 akademik yılında ve "Got To Dance 2013" Şampiyonu dünyaca ünlü dansçı Lukas Mcfarlane ile dans tutkunlarını bir araya getirdi.

GAÜ Sahne Sanatları Yüksekokulu bünyesinde KKTC’de ilk kez düzenlenen etkinliğe, dünyaca ünlü dansçı Lukas Mcfarlane’nin yanısıra GAÜ sahne Sanatları Yüksekokulu Dans Bölümü akademisyenlerinden Galip Emre ve Suzie Heijari de katılarak eğitim verdi.

24 Ocak 2015 Cumartesi günü saat 11:00-17:30 saatleri arasında GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüsü Sahne Sanatları Yüksekokulu Dans Stüdyolarında gerçekleşen etkinlikte; Lukas Mcfarlane Çağdaş dans, Galip Emre Fonksiyonel Dans ve HipHop dans türünde, Suzie Heijari ise Çağdaş ve Modern Dans türünde sertifika programı eğitimi verdi.

GAU Sahne Sanatları Dans bölümü öğrencilerinin yanı sıra misafir dans okullarının da yer aldığı etkinlikte farklı seviyelerde eğitim verildi. Tüm katılımcıların sertifika aldığı Workshop, katılım belgelerinin verilmesinin ve çekilen toplu fotoğrafların ardından sona erdi.