GAU Güney Lefkoşa'da No_body Festivali'nde yer aldı

Tarih: 26/11/2015
Girne Amerikan Üniversitesi bu yıl Güney Lefkoşa'da 7. si düzenlenen No_Body Festivali'ne büyük destek verdi.

GAU Sahne Sanatları mezunlarından Sevim Akpınar ve Toya Akpınar, davet alarak yer aldıkları festivalde koregrafileri kendilerine ait DUAL II performans sanatını sundular. 7th Dance/ Movement Performance Arts adıyla gerçekleşen festival, Güney Lefkoşa Dance House'da 21-22 Kasım tarihlerinde katılımcılarıyla buluştu. Güney ve Kuzey Kıbrıs'tan çok sayıda performans sanatçısını konuk eden festival süresince dans etkinlikleri düzenlendi, fiziksel tiyatro üzerine performans sunumları yapıldı.

Girne Amerikan Üniversitesi sponsorluğunda workshop ve gösteri gerçekleştirmek üzere bir süredir ülkemizde yer alan ünlü dans otoritelerinden Mafalda Deville de festivalde yer aldı. Güney Lefkoşa Dance House stüdyolarında katılımcılara dans workshop eğitimi veren Deville, festivalin son günü de koreografisi kendisine ait DEPARTURE adlı performansla sahnedeydi.