GAÜ, Uluslararsı Sanatçıları Halkla Buluşturuyor

Tarih: 02/11/2015

Dünyaca Ünlü Danscı Mafalda Deville ve grubu, GAÜ Sahne Sanatları Fakültesi’nin katkılarıyla Kıbrıs’a Geliyor.

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) uluslararası dans otoriteleri arasında bulunan Mafalda Deville ve grubunu Lefkoşa ve Gazimağusa’da ağırlıyor.

Girne Amerikan Üniversitesi’nin 50. yılına doğru ilerlerken gerçekleştirmiş olduğu akademik ve sosyal etkinlikler hız kesmeden devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde resmi olarak akademik yıl açılış etkinliklerini de gerçekleştiren Girne Amerikan Üniversitesi, Sahne Sanatları Fakültesi öncülüğünde dev bir isim Kıbrıs’a geliyor.

Mafalda Deville ve grubu “UNCONNECTED” adlı gösterisini 11 Kasım’da  Gazimağusa’da ve 13 Kasım’da Güney Lefkoşa’da gösteri yapacak.

Kıbrıs sanat çevrelerinde büyük heyecan yaratan Girne Amerikan Üniversitesi’nin katkılarıyla gerçekleşecek dans gösterisi merakla bekleniyor. Sanata ve sanatçıya verdiği önemi etkinliklere de taşıyan Girne Amerikan Üniversitesi , bu etkinlikte Girne halkının yanında , Magosa halkı ile de buluşmanın heyecanını yaşıyor .

Mafalda Deville, düzenlenecek olan dans gösterisinin yanında , Sahne Sanatları Fakültesi öğrencileri ile de gerçekleşecek olan workshoplar ile de deneyimlerini öğrencilere aktarma fırsatı sunacak.

Uluslararası medyada “Dansın gücünü keşfetmenin tek yolu, Mafalda Deville ve grubunu izlemektir” yorumlarının yapıldığı gösteri, sahnelendiği tüm ülkelerde büyük ilgi görüyor.